Saturday, April 9, 2011

Kenapa Blogger Kecewa Apabila Traffic Jatuh..

Assalamualaikum..Memang tak dinafikan, blogger dan traffic pengunjung memang tidak boleh dipisahkan..Traffic dan blogger ibarat lagu dan irama..Rosak irama, rosaklah lagu..Apa yang aku merepek ni..hehe..

Memang orang cakap traffic blog penting..Tapi tak semua yang ambil kisah kan..Bagi yang tulis blog just untuk diari dan suka-suka memang tak kisah sangat..Bagi yang berblog kerana nama, populariti dan wang ringgit memang akan kecewa..hehe..Gurau je..


Biasa la tu blog orang tak nak masuk..Tulis entri tak best, memang la orang tak nak masuk kan..Buat apa nak kecewa..Tepuk dada tanya selera sendiri..Sebulan wave tak hiraukan blog ni, just update bola je..Memang betul2 traffic jatuh..Pengunjung just dari google je..So, blog perlu sentiasa fresh kalau nak org ramai terjah..=)

5 comments:

  1. Nelly tak pernah tengok trafik ~

    ReplyDelete
  2. Hurm betul juga, berblogging harus bersandar pada niat..

    ReplyDelete
  3. mula2 niat hanya suka2, tp bila boleh dapat duit terus objektif berubah..heheh! tp, i mmg sokong ur statement.

    ReplyDelete
  4. yup, kena entry fresh dari ladang...:D

    ReplyDelete