Tuesday, March 1, 2011

Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider..

ENTRI MELEKAT SEHINGGA 1 MARCH, SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI-ENTRI TERBARU. TERIMA KASIH~ ;)

Assalamualaikum semua..Hari ni wave nak buat satu contest paling simple dan mudah..Korang buat entry simple-simple je..Simple tapi menarik..

Syarat-syarat..

1. Buat satu entri dengan menjawab soalan-soalan di bawah..
        -pilih satu entri yang korang suka blog wave ni, kemudian nyatakan kenapa korang suka entri tersebut..
        -lepas tu lengkapkan slogan "Saya Suka blog WaveX Rider kerana..."
2. Letak header waveX kemudian linkkan ke entri ni..
3. Tajuk entry "Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider"
4. Komen link entri anda kat entri ni..
5. Tag beberapa orang..Tak kisah berapa pun..Sorang pun boleh..

Entri yang bertuah akan memenangi :
Tempat Pertama - Topup 10 Ringgit dan  Iklan di blog waveX selama 1 bulan..
Tempat Kedua -Topup 5 Ringgit dan Iklan di blog waveX selama 1 bulan..
Tempat Ketiga - Iklan di blog waveX selama 1 bulan..

p/s - buat ringkas-ringkas je..hehe..Mudah je kan..Jom la join..Pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org..Tarikh tamat contest ni adalah 1/3/2011..:-)
kepada sesapa yang nak buat tajaan boleh hubungi waveX kat FB..

48 comments:

  1. gua rasa gua nak join..tp upkn la lagi hadiah..ahahahha

    ReplyDelete
  2. bro, aq dah join..
    http://firdauskasim.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  3. @Matika
    join la mamat..tag ramai2 sikit..hehe..

    ReplyDelete
  4. ha~ da boleh komen~ hehehe~ saya nak join! tapi sok ek...

    ReplyDelete
  5. da join! http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  6. dah kena tag....t shida join...arini 2M menyerang

    ReplyDelete
  7. http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  8. encikk , adinda dah join niee , lalala , hik .


    http://barneyxshex.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  9. kecik hati ku~~ wavex tak jenguk pon~ yang len sume wavex jenguk~ huhu~ nak merajuk!

    ReplyDelete
  10. wavex da jeMguk~ haha~ dia tak jenguk, tapi jeMguk~ :p

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    dh =)

    ReplyDelete
  12. saya dah joint..
    tapi maapkan daku silap eja nama kamu yg unik..
    sob3..T__T

    http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  13. satu lagi peserta..dia post kat FB je..hehe..

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/02/saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  14. waaaa.bestnya ada contest2 ni..ada masa nak join gak la..heheee

    ReplyDelete
  15. wah...menarik ni. Insyaallah nak join kalau sempat...

    ReplyDelete
  16. tak pandai la join contest...huhu...

    ReplyDelete
  17. saya sudah join..:-)

    http://cphidayah.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  18. menarik...menarik.....insya allah.....akan join gak ni...huhu

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. salam bro.dj nak taja hadiah boleh...sebulan promosi nama blog yang dapat hadiah pertama,sebulan dj promosi nama blog dia di fortune.fm..boleh tak bro wave..sila baca entri ini http://djrockworld.blogspot.com/2011/02/promosi-blog-di-dalam-radio-internet.html#axzz1EMxSPjXd sebulan tau percuma promosi nama blog mereka yang dapat tempat no 1

    ReplyDelete
  21. aduh.. bestnya.. masalahnya tgh malas nak menaip kat blog..uhuuh...

    semoga dpt smbutan hangat...

    =D

    http://cerytara.blogspot.com/2011/02/berita-menggembirakan-tetapi.html

    password : 01234

    ReplyDelete
  22. bro adiah lebih la sket hehe peace :-)

    ReplyDelete
  23. wow!!
    tengok kelapangan ye..
    eheheee

    ReplyDelete
  24. ha2~
    nak j0in masalahnya i xguna prepaid..
    lalala~~

    ReplyDelete
  25. tak nak join tp nak hadiah, boleh?
    hehehehe..

    gudluck ok!

    ReplyDelete
  26. JOM SERTAI KAMI DI FACEBLOG. RAMAI TELAH MENJADI AHLI. ANDA BILA LAGI? [ http://the-faceblog.blogspot.com ]

    ReplyDelete
  27. Akak jadi pemerhati saja tau!

    ReplyDelete
  28. http://wanwidget.com/
    ok abang Juan hanya nak jadi pemerhati saja ok

    ReplyDelete
  29. http://kucingoren93.blogspot.com/2011/02/saya-suak-blog-wavex-rider.html

    p/s: typing error tu takleh nak fix dah...hehe...

    ReplyDelete
  30. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    TQ

    ReplyDelete
  31. join yer
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html
    id:eb ezrin
    tq

    ReplyDelete
  32. saya joint

    id follower -) my shaizhar blog contest (1231)

    link -)

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  33. salam bro huhu.kite br je nak pulih dr demam denggi.kite tak dpt join segemn yg ni.nti ada segmen/contest yg baru bthu ye..nak sgt join.

    p/s:kesan denggi buatkan kite tak blh pandang skrin pc lama2 kepala pening...

    ReplyDelete
  34. TERUJA GAK KALAU ADA CONTEST CONTEST NI ...
    HTTP://ZACKMOHD.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  35. as-salam wavex.. dtg join jugak lu punya contest.. hehe.. :D

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  36. akhirnya kite berjaya juga join yabeda bedu yehaaa

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  37. Gerrard join~
    http://wangerrard.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ReplyDelete
  38. wah ramainye yang join contest ini

    nak join jugak lah..

    hahaha


    Singgah Blog Labi-Labi First blog
    & Second Blog

    ReplyDelete
  39. done and done.. http://naj88naj.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-blog-wavex-rider.html

    ^_^v

    ReplyDelete