Sunday, January 16, 2011

Follower ke-999 dan Header Baru..

Assalamualaikum semua..Hari ni waveX nak ucap terima kasih kepada semua pembaca blog wave dan setinggi penghargaan kepada yang sudi follow blog waveX..Tanpa korang semua, follower tak mungkin mencecah angka 1000..

Wave nak buat entri khas kepada follower bertuah ni..Follower ke-999..Nama diberi Sufeenan..Maklumat yang dipaparkan pada profile macam ni.. "Musafir kelana di bumi Norwich, tinggal saudara tinggal segala..hanya yang ada satu matlamat satu perjuangan..!" 

Blog yang bernama *G.r.e.e.n Green G.r.a.s.s By T.h.e River*..Sebuah blog yang simple dan mesra alam..hehe..Terjah jangan tak terjah..

Dan waveX juga nak umumkan header baru blog waveX yang tak cantik tu..Tagline tu baru pikir tadi, kalau ada yang sama sila maklumkan ye..Mungkin wave terlepas pandang..
Sekian..

Related Post :
Follower ke-777..
Mid Fashion Shop dan Follower ke-888..

10 comments:

  1. erm..cantik.. 999 dah..power tu..

    ReplyDelete
  2. power2 .. manyak ONG meh .. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh..tahniah2...follwer dah seribu..tansfer separuh kt cik lily blh?hehe

    ReplyDelete
  4. wah, semua nak ke..wave transfer sorang sikit ek..hehe..

    ReplyDelete
  5. hoho. susahkan nak dapat follower ramai. tahniah!

    ReplyDelete
  6. wah... hebat la... dah ramai reader nie..

    ReplyDelete
  7. wah~ header baru yang simple! menarik~ tahniah 999~

    ReplyDelete