Tuesday, January 4, 2011

Promosi 2011 Ice Skating kat Sunway Pyramid..

Assalamualaikum semua..Sebenarnya bukan waveX nak promote promotion ice skating yang terbaru tu..WaveX baru je balik dari main ice skating..Sakit kaki den..Dah la sakit masa panjat gunung 2 hari lepas masih tak hilang..Tapi bagi memenuhi permintaan kawan2, waveX pun berkorban la..

Seronok jugak main..Ni kali ke-3 wave pegi..Tapi tak pro jugak..Biase la, awal2 memang cuak sikit..Lepas 20 minit baru dapat rentak balik..Tapi tak boleh nak perform sangat..Kaki sakit la pulak..


Cakap pasal promosi ni, start hari ni 4th - 30th January 2011..WaveX masuk tadi kena RM10 je..Stokin dengan sarung tangan dah bawak dari rumah..Kalau harga Sarung tangan RM8.. So, sapa yang suka berskating boleh la mencepatkan diri ke sana sebelum promosi tamat..

13 comments:

  1. salam sahabat
    promosi 2011 ice skating kat sunway ini lumayan banjir yach hehehhe

    ReplyDelete
  2. murahnye,,,nk pergi jugak la....hehehe

    ReplyDelete
  3. waaa yeke??eyka tringin nk g tp xpegi2 lg pon =(

    ReplyDelete
  4. whoaaa macam best tapi tak reti main ice skarting huhu =.=

    ReplyDelete
  5. ye ke???????????????? trex pun br blk main ice skating... HAHHAHAAHHAHAHA... dr kol 12 smpi kol 2.30 kot td...

    ReplyDelete
  6. ps: aku pun sika berskating. hehe. penah main kat sana 2 3 kali gak. tapi tak berapa pandai lah nak main. huhu

    ReplyDelete
  7. aku lum pernah lagi main ice skating ni.. memang offer murah sangat tu.

    ReplyDelete
  8. ish...murahnye.. adeh!! npe la xbuat time org cuti sem ...adoi.. haha

    ReplyDelete
  9. hmm..bru skali pi ice skating kt sunway tuh..prmosi dia cun gak tuh..hehe

    ReplyDelete
  10. Hehe , macma seronok je . Rugi kalau lepas kan peluang nie . ;)

    ReplyDelete
  11. macam ramai je berminat nak pegi..jom ar kita pegi ramai2..

    ReplyDelete
  12. i pernah main sekali je..pastu serik dah!hahahah

    ReplyDelete