Monday, January 31, 2011

Follower ke 1111..

Assalamualaikum semua..Alhamdulillah hari ni follower waveX semakin bertambah lagi..Tak banyak pun, sikit-sikit je..Sebelum nak cerita kisah follower bertuah ni, waveX nak menyeru kepada semua agar mendoakan keselamatan sahabat-sahabat kita di Mesir..

Keadaan kacau bilau yang berlaku telah menggugat keselamatan penduduk di Mesir..Termasuklah 11, 000 rakyat Malaysia yang kebanyakkannya adalah student di sana..Di samping tu, saudara-saudara kita di Segamat dan di Melaka yang mengalami banjir..Doakan kesejahteraan kepada mereka semua..InsyaAllah..

Baik, follower ke 1111 ni adalah seorang wanita..Tengah hari tadi wave perasan yang follower blog dah 1110, jadi dengan lajunya wave pun post kat Group SB di FB menyatakan bahawa follower bertuah 1111 akan dapat entry khas dari wave..Dengan kelajuan kuasa kuda, si Lily telah berjaya bertindak dengan pantas dan meng'follow' blog wave..


Jadi, entry khas untuknya..hehe..Blog Lily: NotaTanpaChapter, bertuankan seorang insan bernama Lily Kamaruddin..Sedikit kata-kata hikmat dari Lily..
An ordinary girl who just entered into new world which is blogging..Wanna share my life story with friends & others..Also wanna make new friends & keep in touch with existing friends..For anyone that feel free to teach me how to improve my blog, i appreciate it very2 much.
Jom kita tengok blog Lily ni..


Terima Kasih kepada semua yang menyokong blog wave ni..Tanpa korang semua..follower wave tak kan sampai seperti sekarang..

3 comments:

  1. alaaa.. ila asyik kene yg sipi2 jew... huhu

    ReplyDelete
  2. dah letak link dah kt blog saya

    http://friendshipworlds2ublog.teruna9752.ws/

    ReplyDelete