Saturday, January 15, 2011

Panggilan Ke-2 : 50 Blog Untuk Bloglist..

Assalamualaikum semua..Semoga cuti hari ni penuh dengan perkara yang berfaedah la ye..Blogging pun berfaedah kan..Hmm..Semalam waveX ada buat entri 50 Blog Untuk Bloglist dan sambutan hangat telah diberikan..Dalam masa 1 malam sudah 32 blog yang berminat untuk berada dalam blog list waveX..

Korang macam mana..Tak nak join ke..Mudah je..Komen URL blog korang kat entri ni..Mudah kan..Lepas tu kalau nak follow waveX follow la..Tak paksa..Kemudian, kalau boleh letak blog wave dalam bloglist korang sekali..hehe..Di bawah ni disertakan senarai blog semalam..

1.http://paihujey.com/blog/
2.http://cahayafarihin.blogspot.com/
3.http://itsmewasabi.blogspot.com/
4.http://zety07.blogspot.com/
5.http://ainiromali.blogspot.com/
6.http://devilviernes.blogspot.com
7.http://liyalicious.blogspot.com
8.http://wangerrard.blogspot.com
9.http://saatkukembali.blogspot.com/
10.http://adibabdullah.blogspot.com/
11.http://mrnamie.com
12.http://www.amirulez.com
13.http://humblemodest.blogspot.com
14.http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/
15.http://affanruslan.com
16.http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com
17.http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/
18.http://annenyss.blogspot.com
19.http://sipenulismuda.blogspot.com/
20.http://nadeenuts.blogspot.com
21.www.bloggermiey.com
22.http://sunahmohammad.blogspot.com
23.http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/
24.http://jalanjatuh.com/
25.http://www.syasweetcandy.blogspot.com/
26.http://pilhanhati.blogspot.com/
27.annazanariah.blogspot.com
28.http://wangwangsenbei.blogspot.com/
29.http://sufeenan.blogspot.com
30.http://www.arcx13.com
31.http://lins-along-fitrlina.blogspot.com/
32.http://www.afizuddin.co.cc
33......
34......

Tunggu apa lagi..Selagi ada lagi ruang kosong tu..hehe..

21 comments:

  1. http://munirahizzan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak jugak!!

    http://naitpor.blogspot.com/

    :DD

    ReplyDelete
  3. salam kenalan..

    nak tumpang glam jugak.. jgn lupa tinggalkan jejak di kotak komen kakyong yer... ;)
    http://www.kakyong.com/

    ReplyDelete
  4. saya nak join gak...

    http://senyumsokmo1990.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. salam....
    memang follower tegar wave x aku nih....

    http://ituakuamel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://rockprincessbooks.blogspot.com/

    tengkiu2...

    ReplyDelete
  7. salam encik wavex..
    letak la saye sekali encik wavex, sy pun nk jugak..
    kalo x,sy repot polis.. sy nk encik letak saya kat nombot satu, atas sekali, boley???!!!!!!!!!!!

    http://redinflame.blogspot.com/

    kalo x, sy x nk kwn dgn encik wavex :)

    ReplyDelete
  8. Salam Mr wavex..
    Mr Cool tumpang join.. klu boleh letak orng yang last skali ke haha

    http://www.meor2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. jalan-jalan join jela..

    http://zincorp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. jln2 cni tjmpe ni so joinla skli..:)

    http://nurfazilaharsat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam,
    masih ada ruang?
    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Nak ikut... http://newdayforus.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. panggilan kedua? macam PLKN pulak... hehehe

    ReplyDelete
  14. sibukkan diri jugak kat sini.
    http://lollyice.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam
    klo da kosong ag,ltak link yanie ye..keke..tq
    http://yaniej.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. menyelit...

    http://dblackmawar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. salam..
    masih ada ruang kosong ke?
    kalu ada, cik giRang mau join jugak..
    http://tinta-sanubari.blogspot.com

    ReplyDelete