Sunday, December 5, 2010

iPod Touch 4G vs Samsung Galaxy S..

Kisah ini berlaku beberapa hari yang lalu..Encik A telah pergi ke lowyat pada suatu petang..Sebelum ke lowyat En. A telah berhenti di Bank Islam untuk mengeluarkan duit..Duit pun berjaya diambil sebanyak RM1500..Setibanya di Lowyat En. A terus melaksanakan misinya untuk membeli sebuah gadget yang bernilai lebih kurang 1000+..Inilah alat yang dimaksudkan..

 

apple-ipod-touch-4g

 

Apakah ini?? Inilah iPod Touch 4G..(waveX baru beli kat lowyat..En. A itu ialah waveX)..Pening betul nak tulis kisah ni..Selepas pulang ke kolej kediaman, waveX dapat bau sebuah alat baru yang turut mempunyai ciri-ciri touch..Rupanya member serumah beli jugak daa..Tapi lain sikit..Alat ni dia beli kat Pertama..

 

 

galaxy-s-550x505

 

Memandangkan kedua-duanya telah membeli gadget baru, masing2 ingin menunjukkan kelebihan masing2..

 

Meh kita tengok sapa menang..

 

  iPod Touch 4G Samsung Galaxy S
Harga 1000+ 2000+
kamera 0.7MP 5MP
OS Apple Android 2.2
GPS - PapaGo

 

Dan banyak lagi…Sila search kat en Google untuk maklumat Lanjut..

12 comments:

  1. Aku mampu... mampu tgk je...he3.

    ReplyDelete
  2. harga x hengat...
    tengok jer la..

    ReplyDelete
  3. overall samsung galaxy s, sebab ianya smartphone android paling stylo setakat ni. Namun kamu just nak main lagu+video+game tapi dalam kualiti yang sempurna ( terutama mp3 ) go with ipod touch

    ReplyDelete
  4. ala camne nak wat comparison handphone dgn bukan phone

    kene la compare kan iphone ngn galaxy baru bleh compare

    huhuhu

    tapi saya sedang mengumpul duit nak beli ipod touch tu waaaaaa

    ReplyDelete
  5. erm baru je baca comparison nih kat ering.. my hubby da gilakan galaxy tuh.. macam ok je pon... :)

    ReplyDelete