Sunday, December 19, 2010

Blog Review oleh WaveX Rider @ WaveX Team..

Assalamualaikum semua..Hari ni waveX dengan sukacitanya memaklumkan yang waveX ingin mereview blog-blog yang terpilih..Bagi yang berminat je..Kepada blogger baru yang ingin meningkatkan populariti anda..Rebutlah peluang keemasan ini..Hehe..


Blog waveX ni x de la femes sangat pun..Tapi dalam sehari ada la dalam 400 visitor..So sesiapa yang berminat untuk blognya di 'review' oleh waveX, bolehlah sertai sekarang..Syarat yang mudah dan tiada caj dikenakan..

Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut :
1 - Jadi follower blog waveX (http://wavewsa.blogspot.com/) ..(wajib)
2 - Letakkan blog waveX dalam Blog List kat sidebar korang ..(wajib)
3 - Add waveX di FB ..(optional)
3 - Like Fan Page WaveX Team.. (optional)
4 - Masukkan emel korang kat Subcribe kat sidebar tu.. (optional)
5 - Buat satu entry menyatakan minat korang untuk di 'review' (optional)

Lepas korang buat semua apa yang patut, komen kat entry ni yer..Letakkan link blog korang..
Blog yang di 'review' akan dipilih berdasarkan beberapa kategori..

KATEGORI 1
3 blog bertuah yang akan dipilih secara random..

KATEGORI 2
3 blog yang mempersembahkan entry yang menarik..( Bagi kategori ni, wajib buat syarat yang ke 5..komen kat entry ni dan letakkan link entry korang tu..)

Sebarang pertanyaan boleh diajukan terus ke facebook waveX atau emailkan ke wavexrider@gmail.com..

Jumlah blog yang akan di 'review setakat ini adalah 6 blog..waveX akan menambahkan lagi jumlah jika mendapat sambutan yang menggalakkan..

p/s - Memandang syarat yang mudah dan tidak membebankan, jadi semua pengunjung sangatlah dialu-alukan..

Senarai BLOGGER yang telah sah menyertai Blog Review ni..Sila klik SINI..

36 comments:

  1. saya berminat nak join

    http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/tolong-servis-blog-ni-wavex-team.html

    tq

    ReplyDelete
  2. Salam. saja mencuba. ni link:

    http://cahayafarihin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/servis-percuma-horayy.html

    ReplyDelete
  4. berminat,,

    http://koranggila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam..
    saya dah join jugak

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider-wavax-team.html

    harap pertimbangkan

    ReplyDelete
  6. Cuba luck kali ni ..hehe

    http://iamdya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://munirahizzan.blogspot.com/

    join...^_^

    ReplyDelete
  8. internet kawan tak menbenarkan menulis mana2 entry wat masa ni,, sgt la lembab,, nak loading makan taun baru siap,, kah kah kah,,, tak tau sempat ke tak nak join nanti..

    ReplyDelete
  9. http://zety07.blogspot.com/2010/12/wavex-team-please-help-me-up.html

    sudah buat entri dikire join la tu kan?hehe

    ReplyDelete
  10. nana join jugak :)

    http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider-wavex-team.html

    ReplyDelete
  11. saya minat NUFF4U

    www.0rangkampung.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nak join gak
    jumpa promosi kat chatbox

    ReplyDelete
  13. pu3 pun nak joint.. http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/blog-review-by-wavex.html

    ReplyDelete
  14. i am in :)

    http://myralassie.blogspot.com

    thanks a lot :DD

    ReplyDelete
  15. Nak try jugak... :)

    http://1nama1000cerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Apis nak join review ni..

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider-wavex-team.html

    thanks a lot!

    ReplyDelete
  17. Salam...
    dah buat daa.....

    http://atokkau.blogspot.com/2010/12/blog-review-team-wavex-rider.html

    Thanks!!
    =)

    ReplyDelete
  18. Salam.. terima kasih sudi menjemput! sangat hargai!
    berminat juga untuk di review! moga blog ku terpilih dalam pilihan random itu!

    http://kellazule.blogspot.com

    terima kasih sekali lagi...
    sabar menanti.. :)

    ReplyDelete
  19. salam.. thanks sbb jemput ira join .. ira rse sgt bertuah .. hehe

    http://irsyahalim94.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-team.html

    ReplyDelete
  20. tolong kasi servis sy punye blog ye :D
    huhu...

    http://applegreengirl.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider-wavex-team.html

    ReplyDelete
  21. salam,saya nak jugak diriview

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider-wavex-team.html

    tq

    ReplyDelete
  22. nak joint gak... hope still sempat
    ni link nya

    http://mrsaqur.blogspot.com/2010/12/i-joint-blog-review-by-wavex-team.html

    ur link i abadikan di stand page i... kat link kawan2 kat menu bar i di kolum
    blog contest link ya....
    tq...

    ReplyDelete
  23. Kalau ko terer sangat komen la blog aku plak.

    http://mrdaha.blogspot.com/

    Aku tak buat entry utk join. Ko review blog aku then aku wat entry special review blog ko plak. :)

    ReplyDelete
  24. Selesai sudah wahai tuan tanah,

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/blog-review-oleh-wavex-rider.html

    semua syarat dah dipenuhi...sila jenguk

    ReplyDelete
  25. Berminat....nak join........hope sempat....syarat2 telah dipenuhi...

    http://burungjinjang.blogspot.com/2010/12/blog-review-by-wavex-team.html

    ReplyDelete
  26. saya nak.nak.nak.

    http://aszwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. saya?

    http://sunahmohammad.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. saye join

    http://epa93gurl.blogspot.com/2010/12/blog-review-wavex.html

    ReplyDelete
  29. salam..
    ala..dah terlambat nak bg link utk direview...
    baru je sat td jumpa blog ni..
    cedeynyer.. :(

    ReplyDelete