Saturday, January 1, 2011

Bunga Api Malam Tahun Baru 2011..

Assalamualaikum semua..Keindahan bunga api yang memancar di sekitar KLCC hanya dapat diperhatikan oleh waveX dari jarak jauh..Bukan x nak keluar..Roadblock konpem banyak malam-malam macam ni..So tengok dari rumah je la..

Lagi cantik permandangan dari jauh..Bergemerlapan KL tadi..Yang lawaknya belum pukul 12 lagi dah ade 2,3 tempat yang dah pasang mercun..Semangat betol..Tepat pukul 12 baru kat KLCC bunga api naik..Memang cantik...Konfem mahal....Korang nak tengok jugak ke..waveX ade ambik gambar tapi x clear..Jauh sangat..

Gambar pun ambik guna ipod je..Kamera member pinjam..


bunga api kat sebelah menara kl tu

yang ni gambar klcc..nampak x yang jauh tu..



Semua gambar ni diambil dari rumah..hehe..Maaf la yer..X nampak ape pun..Gambar x berkualiti...Gadget murah..
Bunga api view dari bilik hotel traders hotel kuala lumpur. (gambar ni waveX curi kat FB..member punye..)

14 comments:

  1. waaa... cantik nya permandangan dari rumah awak!!! bessstttt!!! :)

    ReplyDelete
  2. hepi new year!!~cantekk la view die...best nye ley nmpak sume..=)

    ReplyDelete
  3. ho~ tingginya umah wavex~ thanks for sharing this~ BUNGA api --> BUNGA sakura --> BUNGA idaman mutiara syurga~ ehehe~

    ReplyDelete
  4. dulu2 selalu la cari bunga api mase new year..
    skrg cm xkesah sgt..
    sbb sume ngadap korea mase countdown..
    xpasan pn da pkul12..haha

    ReplyDelete
  5. bestnyer...kalau umah momoy pun clear jer sbb kat setiawangsa
    tapi tahun nih tak balik kl
    masih kat kerteh ...kerja
    btw, hepi new year awak

    Saya Blogger TERENGGANU
    MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

    ReplyDelete
  6. serius memang sesak gla kot kat kl. bunga api the best la!! heheh

    ReplyDelete
  7. mesti duk apartment nih..nice view

    ReplyDelete
  8. malam new year membuta sebab esoknya nak drive jauh, =)

    Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

    ReplyDelete