Sunday, January 16, 2011

Soalan Kuiz Malam Ini : Hadiah Menarik Untuk Anda..

Assalamualaikum semua..Tiba-tiba malam ini waveX terfikir nak buat kuiz kat korang..Korang nak join tak??
Mudah je sapa yang komen paling cepat dan tepat akan mendapat hadiah yang ditawarkan..Mungkin hadiah tak seberapa, tapi saja ja wave nak kongsi dengan korang..

Tapi ada syarat jugak..Kalau lebih dari 20 orang yang berminat baru wave jalankan kuiz ni..Kalau kurang maaf la ye..Korang komen je kat entri ni cakap nak join..InsyaAllah cukup..Contest ni mudah je..WaveX akan post soalan tu sebelum pukul 10.00 malam ni..

Semua layak untuk join..Tak perlu buat entri..Pemenang dikira berdasarkan sapa yang cepat dan tepat..Nak tau ke hadiahnye..Em, nanti wave cakap..

p/s - Kepada sesiapa yang ingin menaja kuiz ni boleh mesej kat facebook waveX..Tips untuk anda..Untuk memudahkan korang cepat dapat update dari blog wave sila add FanPage FB WaveX Team, Facebook WaveX dan Twitter waveX..

30 comments:

  1. nak join.. :)

    harap2 kuiz ini senang ye.. :)

    ReplyDelete
  2. sapa2 kat sini..promote sikit kat FB..bg cukup 20 atau lebih..

    ReplyDelete
  3. nak join!!!! *angkat dua2 tangan* ngeh3..

    ReplyDelete
  4. saya nak JOIN gak ... !!! :) yuhuuuuuuuu.....

    ReplyDelete
  5. nak2 join jugak!! cepat2 la bg soaln....

    ReplyDelete
  6. eyka nak join jgk! bole x??hehe:)

    ReplyDelete
  7. boleh2 . nak join! (kalau tenet ok la.huhu)

    ReplyDelete
  8. nak join..tp malas berfikir...mood cuti..haha

    ReplyDelete
  9. macam mana ni..tak cukup 20 orang lagi ni..

    ReplyDelete
  10. cepat2...2 org je lagi..truskan je la kuiz ni tuan empunyt blog :) ramai dh nk join nie (+_+") :)

    ReplyDelete
  11. yes.......jom start..cukup 20 dah :) yahoooooo

    ReplyDelete
  12. tau ta pe...lame tgu kuiz nye kuar

    ReplyDelete
  13. maaf la yer..masalah wifi tadi..

    ReplyDelete