Friday, January 7, 2011

Jersi Kelantan 2011..

Assalamualaikum semua..Petang tadi pasukan Kelantan telah melancarkan jersi terbaru mereka di samping memperkenalkan para pemain..Para pemain nampak bersemangat untuk tahun baru ni..Adakah Kelantan akan memenangi satu lagi piala tahun ini??

Jom kita lihat jersi baru skuad Kelantan untuk tahun 2011..


kredit to http://kelate.net/ dan http://www.userun.net/

Apa yang menarik dengan jersi baru Kelantan ni..Kalau korang perasan ada tanda satu bintang dekat logo kelanta fa tu..Yang bermaksud dah menang satu piala Malaysia..(ye kot, wave pun tak pasti)..


credit to http://kelantanfa.com/
Apapun, lakukan yang terbaik..Majukan sukan bola sepak tanah air.. GOMO KELATE GOMO!!

Jersi-jersi negeri lain..
Jersi Kedah 2011
Jersi Selangor 2011
Jersi Terengganu 2011
Jersi Perak 2011
Jersi T.Team 2011

40 comments:

  1. alahai..br skali mng piala malaysia..dh kecoh...selangor mng 32x relex jer..

    ReplyDelete
  2. okay la tu
    semangat bola sepak macam ni
    meriah sikit bola sepak malaysia
    kan?

    P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

    ReplyDelete
  3. ade lg komen racist dr pnyokong sel... udah2 la tu... mngaibkn ngeri korag jew... ckp ngeri brtamadun, pkir pn biar la profesional.. aduhh... memalukan...

    ReplyDelete
  4. cantik betul, tapi rasanya harga perlu murah sikit

    ReplyDelete
  5. biasa la selangor.dia tak terfikir pun nk buat mcm ni..tgk la beza pemikiran high class tan sri annuar musa dengan encik hamidin..hahaha

    ReplyDelete
  6. penyokong selangor bodoh...

    ReplyDelete
  7. jc kelantan 2011 xde sponsor ke kat dada??jc selangor ada logo MBI..

    ReplyDelete
  8. pape je..... jnji ambo sokong kelate, wak lin no komen. jgn berlagak sgt rezeki smua ditngn NYA

    ReplyDelete
  9. jersi kelate lawa la.. bgs2

    ReplyDelete
  10. WONG said:jersi the red warrior meme t'baik spnje zaman.

    ReplyDelete
  11. ore selangor skit hati sngat nga kelate apa hal
    nti kta sma2 tgk 29hb ni spa yg kna

    ReplyDelete
  12. jersi kelate mmg lawa
    29hb ni nk beli 1 kt stadium s.alam
    smbil2 nk g tgk pahlawan merah nk
    belasah selangor

    ReplyDelete
  13. koya slangor.....x terfikir nk bubuh start sbb low class

    ReplyDelete
  14. lupa dah ker kna blasah 3,0???????pape hal pon hdup kdah n klantan.....

    ReplyDelete
  15. Pape pun... selangor kena belasah sekali lagi 2,0 ngn Kelantan. Hahahaha!!!

    ReplyDelete
  16. selangok nak menang 8juta kali pon ade aku kisah?tp semalam dah kena 2-0..fan kelate siap jerit " BALIK SELANGOK BALIK "hahaha..lu berani dtg la kb jerit macam 2..owh..lupe..lu xda 'BATU'..hahaha

    ReplyDelete
  17. kpd Aizuddin Hanis :ko tak menyalak ke ari ni?lupe lak..team selangok kalah semalam...jaguh kampung..tempat sendiri kuat menyalak..

    ReplyDelete
  18. piya meme terbaik dari ladang lar.. k.fahmi is da besttttttt..... bangga jadi anok klate..

    ReplyDelete
  19. @Anonymous
    jc kelantan 2011 xde sponsor ke kat dada??jc selangor ada logo MBI..

    >>>wakakaka kelate punya sponsor HAPPY la lahan, pastu kat belakang ada, Sinar, ALHAMRA, Al-Jabbar, Yusmira.
    MBI ape lancau low class la noobshit da la logo MBI depan nampak cam tampal kain putih buruk je. selangok ade 1 sponsor je, sponsor kesian??

    selangok draw 1-1 ngan kl

    kelate tapaw kl 2-0 hahaha

    sama ja selangok ada ngan xde safee, safee hero malaysia pasal dia camping depan gol tunggu pas dari Norshahrul je, pastu kalau Fahmi x jadi keeper dah kalah la Malaysia, 1st game Sharbinee lepas 5-1 kt Indon, sapa yg score 1 tu? Mat Yo kan???

    tgk latest game safee men ngan selangok, xde gol pasal Norshahrul xde, safee main camping depan goal, teammate lemau xpass bola mmg dia men batu je dpn gol haha.

    aku harap kt pelita nanti safee dapat teammate yg suka pass bola kt die, kalau tak mmg xdapat la safee score gol, nanti malu malaysia kena kutuk lagi haha.

    ReplyDelete
  20. klu sero slgor tuh sedak acu mari cni pnykong slngor tuh nk tgk brani ko dop..klu kcek sajo xpyh r..bdk ckit tau klu nk kecek jah...

    ReplyDelete
  21. fuck selangok..........

    ReplyDelete
  22. kelate katok selangor sekali lagi,fuck selangor
    hidup the red warriors gomo kelate gomo "(

    ReplyDelete
  23. mu nyalak jauh nate pok selangor ni..batu pelir xdok ko?..keno napar pakcu berek 12 br mu reti..

    ReplyDelete
  24. bakpo penyokong sel takut nk mari kb...?hok mano fuck klate 2?baso babi..

    ReplyDelete
  25. sy penyokong selangor..tp sy kecewa dgn mutu pmainan dr plyer sel..klau jmpa ngan kelantan mesti kalah..sy sering kena kutuk..sy malu...sy malu jd penyokong selangor..mulai dr hari ini..sy nk pindah duk kelantan..duk bachok..tene pikire..blh main air pete2 bele make colek krepok..baju meroh kuning kawe wi ko beruk pok hin paka wat ukah nyiur...hahaha..HIDUP RED WARRIORS..GOMO KLATE GOMO..SEK KITO MAIN SEDAK 15 MAY NI.BO SELANGOR AKU TUNGGENG JUBO

    ReplyDelete
  26. SATU BINTANG 2 BUKAN KELANTAN BR MENANG SEKALI PIALA MALAYSIA..BODOH LA LU NI..2 PUN XTAU KA??BINTANG 2 BEERTI BR KALAH SEKALI NGAN SELANGOR..KALU NK LETAK BINTANG YG MENANG NGAN SELNGOR..AI..PENUH KT BAJU..HUAHUAHUA..

    ReplyDelete
  27. SAYA ASAI DARI JITRA KEDAH..HANG GENG SELANGOR AWAT SAKIT ATI SGT NGAN GENG KELANTAN..?..HANG MEMANG BARUA LA SELANGOR..AKU TUIII BARU HANG TAU..WAHWAHWAH

    ReplyDelete
  28. SY PULA BERASAL DR BATU PAHAT JOHOR..SY PUN BENCI DENGAN PENYOKONG SELANGOR..KIRA SATU MALAYSIA BENCI KT PENYOKONG SELANGOR..GOMO KLATE GOMO..HIKHIKHIK

    ReplyDelete
  29. SY DR SUNGKAI PERAK..NYAMPAH GAK NGAN SELANGOR..KLAU BLH NK TGK KELANTAN BENAM SEL 5-0 15HB NI..PLSS RED WARRIORS....

    ReplyDelete
  30. SAYA DR PERSIS BANDUNG PAK..SAYA PUN RASA SIALAN DENGAN FAN SELANGOR..BRENGSET BANGAT...GOMO KLATE GOMO..

    ReplyDelete
  31. IAM FROM GERMANY..I LIKE KLANTAN FAN..VERY COOL..LIKE PAPA DON'S..SELENGOR FOR ME IS BULLSHIT..OK..SEE U LATER..GO MORE..KELANTEN GO MORE..

    ReplyDelete
  32. slangor biso zmn dlu jah, zman "SUPER MOKH",,,loni kia la wei,,,lawe nga klate aloh 5-0 wk mlu laaa... ni nk oyk ko penyokong slangor... pas ni klu slangor ade lwn ngan klantan... baik tarik dri je laaa wt mluuuuu jerk..hahaha... GOMO KLATE GOMO !!

    ReplyDelete
  33. xsoh la duk kutuk psukan selangor tu,cian ko puok dio.meme la puok dio kecek besar,main x panda.paduliklahhh.y pnting klate juara liga super n mpthankn piala mlysia,insyaallah.KETEREH MARI....

    ReplyDelete