Friday, February 4, 2011

Segmen : Bila BLOGGER jadi PELAKON ..

credit to http://www.allmoviephoto.com/photo/2008_cj7_001.html
CJ7 : Terima Kasih kerana selamatkan saya..Saya Alien yang baik..
WX : Owh, saya pun baik jugak..Kenapa badan awak hijau?
CJ7 : Kecik-kecik dulu saya suka makan Kacang Hijau..Awak memang baik hati kerana selamatkan saya..Boleh saya bantu awak?

WX : Macam mana awak nak bantu saya??
CJ7 : Saya ada kuasa ajaib..

WX : Kalau macam tu awak bagi saya jadi famous macam ben ashaari..
CJ7 : Owh mudah je..Bagi IC awak kat saya..

WX pun memberi IC kepada CJ7..Setelah beberapa minit..

CJ7 : Nah IC awak..
WX : ?????

Agak-agak korang apa yang jadi?? Korang sambung la cerita ni kat bawah..hehe..

p/s - Eh, korang nak join ke segmen best ni..Mudah je..Klik kat banner bro yang kat bawah ni ye..hehe..

6 comments:

  1. haha habislah IC tu..jadi apa lah karang...hhe

    ReplyDelete
  2. karang ic dia pegi fotostate la tu

    ReplyDelete
  3. dia pi tukar gambar wavex kot..tepek gambar enchek beng kat situ~ hehehe

    ReplyDelete
  4. tol tue kak sunah... pastu dia cop famous kt ic tu.. dah wavex nak famous kan..=p

    ReplyDelete
  5. hahha..singgah jap..nazterjah pon join gak..

    ReplyDelete