Tuesday, February 8, 2011

Kami Blogger Utagha..

Assalamualaikum semua..Baru hari ni wave nak cerita asal usul wave..Wave berasal dari Kedah..Wave tinggal di sebuah kampung yang indah dan permai..Kampung wave terletak di salah sebuah daerah di Kedah..Daerah yang dimaksudkan adalah bermula dengan huruf S dan tamat dengan huruf K..

Namun begitu, sekarang wave berada di perantauan..Sedang menuntut ilmu di salah sebuah universiti terkemuka di negara ni..(poyo sikit)..Tapi wave tetap orang utagha sejati..Jadi kiranya layaklah untuk diri ini bergelar seorang blogger utagha..hehe..

Tujuan segmen ini adalah sangat murni..Dikelola oleh GKSB (Gadis Kampung Separa Bandar)..Antara tujuan-tujuannya :

1. untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara..
2. untuk anjurkan Gathering Blogger Utara..



p/s - Kalau ampa semua orang utagha boleh la join sekaki..Klik kat Banner untuk ke blog GKSB..Sekian..

14 comments:

  1. panda ka shida teka...kih3 wave kita jiran la..=p

    ReplyDelete
  2. pandai kak shida teka..kih3 wave kita jiran la..=p

    ReplyDelete
  3. kami pown...

    nyebuk ja la..

    ghahahaha....

    salam org kg...

    ReplyDelete
  4. boleh tak baca tajuk tu jadi Utaga....utara rupe nya....silap ideram...

    ReplyDelete
  5. haha... macam jiran je kita waveX... mJ budak lata bayu...heheheh

    ReplyDelete
  6. cek pun org utara...leh join la noh! hihi

    ReplyDelete
  7. salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

    Penang Mari!

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

    ReplyDelete