Friday, July 22, 2011

Lagi RM 2.6 untuk cashout Churp2..

Assalamualaikum semua..Mesti korang semua gelak kan..hahaha..Orang lain dah beratus-ratus dapat..Saja nak kongsi dengan korang semua..Wave dah lama guna churp2 ni  tapi baru sekarang nak cashout..


First time nak cash out tu yang excited tu..haha..Ada lagi 2.60 mana nak cekau ni??..Best jugak kan guna churp2 ni..Kepada yang sedang guna, teruskan usaha anda..Kepada yang tidak tahu menahu, boleh daftar sekarang..


Seronok guna churp2..Bukan untuk pengiklanan je..Setakat ni wave dah dapat 2 kali tiket wayang..Jadi, jom la meriahkan churp2 ni ramai-ramai..

7 comments:

  1. masih tak pakar menjana income dgn churp2 ni..

    ReplyDelete
  2. besnye..syu byk lg b4 dpt cash out..

    ReplyDelete
  3. ni pun baru first time nak cashout..hehe..

    ReplyDelete
  4. aku lama lagi nak cahout. Teruskan usaha...

    ReplyDelete
  5. cam tak pandai jep nk gune churp2 nih

    ReplyDelete