Friday, October 8, 2010

Ada Apa Dengan KaiZeN SHiNoBi...

Salam..mesti korang tertanya-tanya kan..Entry pasal apakah ini??WaveX pernah gaduh dengan KaiZeN ke??
Tanggapan yang meleset semua tu..Sebenarnya tadi waveX buka akaun alexa..Huhu..Dah lama berblogging baru kenal alexa..(hampeh tol waveX nie)..

Nak dijadikan cerita,waveX tengok kat website alexa tu kan..Kemudian tengok kat Top Search Queries for wavewsa.blogspot.com..(.ni blog waveX la sapa lagi..)..Apakah perkataan yang jadi top search tue..WaveX pun x paham kenapa perkataan tu..Misteri pun menyelubungi..(..?!@#^%$#?*&&^..)..Korang nak tengok x?? Nah tengok apa ada...

Mengapa Kaizen ek??Em, mungkin sebab waveX pernah join kontest banner dia kot..Dia pun pernah buat entry review dengan waveX..Betol ke andaian waveX ni??Tanpa berfikir panjang waveX pun search kat google perkataan Kaizen Shinobi..Memang terkejut berok jugak..Korang nak tengok ke??Jap..


 Misteri ke ni..Em,entah la..Apa pun kepada bro kaizen harap dapat merungkai misteri ni..hehe..Sekian entry yang ntah apa2 dari waveX..TQ


3 comments:

  1. rasanya.... ade kaitan dengan SEO dan SERP....

    ReplyDelete
  2. wahaa! hehehe

    SEO kot? ngeh3....

    Misteri sungguh~ ngeh3

    ReplyDelete
  3. @kaizen shinobiHuhu..saja boring2 x tau nak wat entry pa..

    ReplyDelete