Sunday, November 28, 2010

Jemputan ke Premiere Screening Narnia..

Assalamualaikum semua, tadi waveX check email lepas tu ada satu email yang membuatkan hati yang gundah ini terus melonjak kegembiraan..Haha, mari kita tengok apa email tu..

Untitled picture

Satu lagi jemputan ke premiere screening dari ChurpChurp..Nasib baik yang ni kat Mid Valley, dekat sikit..Jom pegi..Sapa2 yang dapat, kita jumpa kat sana!!

1289985536_470x353_the-chronicles-of-narnia-the-voyage-of-the-dawn-treader-picture

7 comments:

  1. wow..macam bez je..huhu..mesti gempaq grafik dye..huhu

    ReplyDelete
  2. nnt boleh la wat review sal cite tu ea.. :D

    ReplyDelete
  3. hmm mkcik pown dapat, tp xleh nak join la..pakcik x minat..x dapek nak nolong

    ReplyDelete