Saturday, November 13, 2010

Keputusan Malaysia vs China Sukan Asia 2010..

Assalamualaikum dan selamat petang..Nampaknya pasukan Malaysia sekali lagi tewas di China..Pasukan tuan rumah berjaya menjaringkan 3 gol..Malaysia hanya bermain dengan 9 orang ketika perlawanan masih berusia 20 minit..Apapun pasukan Malaysia masih dapat bermain dengan tenang..Tahniah..

Mungkin mutu pengadilan menjadi isu kepada kekalahan Malaysia..Namun sikap tidak berputus asa oleh pemain2 muda menunjukkan kekuatan pasukan Malaysia..Keputusan penuh perlawanan termasuk perlawanan2 lain di bawah..

18 comments:

  1. hmm..cmner gol dijaringkan?knp player m'sia kena buang? kalah lgi...

    ReplyDelete
  2. bg ak mmg reff jadik pnca kklhan pskan mesia.. 2 kad merah skali gus mmg ta ptot.. mmg mental down lorh lam stuasi mcm tu.. tmbah2 safiq rahim lak kn buang..

    ReplyDelete
  3. pengadil mcm haram...mcam saja xnak malaysia menang....mkan rasuah ni....kalo aku jd pemain malaysia dah alang2 suma nk kene kad merah....aku patahkan jek kaki player china 2

    ReplyDelete
  4. kalo aku lebih baik patahkan kaki pengadil.....bodoh btul laa pengadil ni..aku tgak malaysia semangat btul...main mcm pasukan juara...sabar laa rajagopal....buat plan B plak...bleh menang 2...dorang 2 pun mkan sama mcm kta jugak

    ReplyDelete
  5. sabarlah bro...jom kita tgk BPL...go..go...go...anfield...

    ReplyDelete
  6. malysia bleh klahkan japan lau sume plyer yg injury main,lau stkat china leh bedal 3.1....tp nk wat camne pengadil kna bli leh tuan umah....result ni pn kira ok,mlaysia dah banyk meningkat

    ReplyDelete
  7. lol.. nmpak sgt reff kena rasuah.. pemain malaysia buat skit terus kad kuning,, x bleh blah, x puas hati ngan keputusan reff terus bagi kad merah.. ape kejadah...

    ReplyDelete
  8. ape g kte mmberontak ar..amacam?

    ReplyDelete
  9. memang teruk betul pengadil..
    dah ramai pemain malaysia tak boleh main game lepas ni.. susah tu

    ReplyDelete
  10. FAM kena buat bantahan pengadil haram jadah,,yang pertama dalam dunia 3 orang pemain kena kad merah,celaka nyer pengadil australia...dia bukan negara asia mengaku asia la plak,kenapa AFC terima australia masuk ASIA..dh la berlagak nak mampus .....malaysia boleh defend power gila.

    ReplyDelete
  11. gol 2 freekick 1 penalti.
    cenggumpuk je kene 2 merah serentak. aku tengok pon hangin. reperee kene beli.

    ReplyDelete
  12. ref mkn rasuah !!!

    ReplyDelete
  13. ref yg patut kena buang

    ReplyDelete
  14. pasnie tunjukkn peningkatan..tunjukkan kt dunia MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. puki punys referee....plsyer malaysia tinggal yg second team jek..yg otai2 suma dah xleh main....referee kapir laknat babi, rajagopal bak cni biar aku plak jd coach..... aku anta pemain veteran selangor dah cukup....

    ReplyDelete
  16. memang pengadil tak guna. saja nak bagi malasia kalah. aku tengok player malaysia memang semagat. shabas rajagopal dan anak buahnya..

    palyer malaysia... heabat..

    ReplyDelete
  17. gile pengadil tu....

    ReplyDelete
  18. aku tengok malaysia main baguih dan tahap terpuji..kalau 3 orang tak kena kad merah kompom malaysia ada peluang menang...takat 2-0 senang2 je...walaupun dah tinggal berapa pemain malaysia still dapat bertahan..malaysia baru hntar pemain simpanan je...star2 semua injured...tunggulah kemunculan star2 bila sudah sembuh nanti...lauk la korang semua..

    ReplyDelete