Wednesday, November 17, 2010

Jom Pasang Iklan Percuma 5 Jam..

Assalamualaikum..Ada sesiapa yang nak pasang iklan secara percuma?? Mudah je..Iklan tu pasang sendiri..Maximum 5 jam, tapi jangan pasang banyak-banyak..Bagi peluang orang lain jugak..Bukan iklan je..Korang boleh letak banner blog sekali..Ada yang berminat tak..Sebelum tu waveX akan ajar cara nak pasang..First masuk blog Hak Milik Setiap Insan..Lepas tu korang akan nampak kotak-kotak iklan banyak kat header tu..Macam ni..


Klik kat salah satu kotak iklan tu dan dia akan keluar macam gambar kat bawah ni.. 


Lepas tu korang isi web url dan url banner..Siap!! Iklan korang akan berada di situ selama 5 jam..Lepas 5 jam kalau ada kosong letak la lagi..Tapi jangan letak banyak-banyak..Sorang satu..

11 comments:

  1. eh, banner Yied sudah terpampang dah... hahahaha

    ReplyDelete
  2. 5 jam je kan..nanti lepas 5 jam letak baru..hikhik..

    ReplyDelete
  3. xde benda lah nak diiklankan.. time kasih ye

    ReplyDelete
  4. aduih..tak best le cam nie..tak de picture

    ReplyDelete
  5. takde ke tutorial nak buat iklan cam ni kat blog...?

    ReplyDelete
  6. cmne nk wat benda ni.. sy nk wat gak

    ReplyDelete
  7. ada yang dah buat ke. nak tau skit

    ReplyDelete
  8. not available jer..naper? x leh pasang pun iklan

    ReplyDelete